top of page
Search
Writer's picturePatricija Šimić

Kako urediti prostor oko bazena

Proljeće i ljeto idealni su za provođenje vremena u vanjskom prostoru. Bilo da planirate provesti vrijeme opuštajući se na suncu ili samo želite malo mira uz dobru knjigu i šalicu kave udobnost je ključna za uživanje.

A, za posebno uživanje s daškom luksuza idealni su drveni paviljoni s ležajem i udobnim madracima te oversize jastucima na kojima ćete se osjećati kao na oblacima. Nježan miris pravog drva, prozračne zavjese koje vijore na povjetarcu i daju vam osjećaj da ste na najluksuznijoj plaži na svijetu i veliki udobni jastuci učinit će vaše sunčalište uz bazen najpoželjnijom destinacijom ovog ljeta.


Paviljon čini prostor oko bazena, terasu i/ili sunčalište atraktivnijim i udobnijim

mjestom. Bilo da ga koristite u vlastitom domu ili je dio eksterijera vaše kuće za odmor, paviljon je idealno mjesto za opuštanje koji će pružiti vama ili vaši gostima udobnost, praktičnost i savršeno mjesto za druženje.


Paviljoni za vanjske prostore branda Cushy Design izrađuju se ručno i sastoje se od predivne drvene konstrukcije i udobnih jastuka i madraca napravljenih od kvalitetne spužve presvučene otpornim dizajnerskim outdoor materijalima što je iznimno važno zbog utjecaja atmosferilija i jednostavnosti održavanja. Takva vrsta materijala pogotovo je bitna kada se paviljon nalazi uz bazen.


Idealno je da paviljon koji stavljate pored bazena ili na terasu ima zaštitu od sunca koja se po potrebi može lako ukloniti te je lagana za održavanje.



Pri uređenju svakog prostora bitan je cjelokupan dojam. Stoga se ovakvi paviljoni u izradi prilagođavaju ambijentu oko bazena, sunčalištu, terasi... dimenzijama, vrstom i bojom drva te bojama i materijalima madraca i jastuka.


Odabirom paviljona brenda Cushy Design ne samo da će vaš vanjski prostor biti lijep već će biti udoban i dizajniran tako da odgovara svim vašim željama.


32 views0 comments

Comments


bottom of page